Καλώς ήρθατε στη trinity-acc.gr

Welcome t

Με στρατηγική και όραμα δημιουργούμε επιχειρηματική αξία…”

 Ο σύγχρονος  λογιστής – φοροτεχνικός πρέπει να διαθέτει  βέλτιστη οργάνωση, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υποστήριξη της επιχείρησής σας και την ανάπτυξη της στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Tο λογιστικό γραφείο «Δημητρακάκης Νικόλαος & Συνεργάτες» είναι ένα από  τα πλέον σύγχρονα λογιστικά γραφεία με πλήρως μηχανογραφημένο λογιστήριο.

Παρέχουμε υπηρεσίες όπως:

 • Σύνταξη και Υποβολή Δηλώσεων (Φορολογικές Δηλώσεις, ΦΠΑ περιοδικές και εκκαθαριστικές, Παρακρατούμενων Φόρων μέσω internet με το σύστημα taxis κ.λ.π.) καθώς επίσης και διεκπεραιώσεις σε εφορίες
 • Τήρηση μισθοδοσίας επιχειρήσεων και όλων των ασφαλιστικών υποχρεώσεων της επιχείρησης
 • Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών
 • Σύνταξη αναλυτικής περιοδικής δήλωσης (ΑΠΔ) ΙΚΑ και υποβολή της μέσω διαδικτύου
  στις υπηρεσίες του ΙΚΑ

Η άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα για φορολογία, η προσωπική εξυπηρέτηση και η έγκαιρη ενημέρωση  μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Από την ίδρυση της επιχείρησης σας, μέχρι την παρακολούθηση και τη στρατηγική, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν.

Στόχος μας είναι να γίνει ο λογιστής ο πλέον πολύτιμος συνεργάτης για κάθε επιχείρηση χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

o WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

1 thought on “Καλώς ήρθατε στη trinity-acc.gr”

 1. Ο/Η A WordPress Commenter λέει:

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.

Related Post

Το λογιστικό μας γραφείο αναλαμβάνει κάθε είδους φορολογικά και λογιστικά θέματα..Το λογιστικό μας γραφείο αναλαμβάνει κάθε είδους φορολογικά και λογιστικά θέματα..

Σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων Ε1, Ε2 και Ε9 Φυσικών Προσώπων Τροποποιητικές δηλώσεων Ε1, Ε2, Ε9 Υποβολή αίτησης Α21 οικογενειακού επιδόματος Υποβολή αίτησης θέρμανσης Έκδοση φορολογικής ενημερότητας Έκδοση τελών κυκλοφορίας